Over ons

In 1988 opent Paul Degenkamp de deuren van croissanterie Monsieur Paul aan de Noordvliet 5. In ruim 25 jaar groeit de croissanterie uit tot een begrip in Maassluis en omstreken.

De kleine croissanterie bloeit uit tot een druk bezocht lunchcafé.

In 2014 geeft Paul stokje door aan Bert en Lucienne Spek. In een korte tijd maken zij van de succesformule Monsieur Paul, een nog groter succes. Met een verbouwing toveren ze Monsieur Paul om tot een fris en stijlvol lunchcafé waarbij de huiselijke en gezellige sfeer intact blijft.

Bert en Lucienne zijn zo gedreven, dat ze bijna dagelijks in het pand aan de Noordvliet te vinden zijn. Samen met het team meiden en de spierkracht van twee mannen, zorgen ze keer op keer voor een flink portie gastvrijheid en gezelligheid. Een mooie uitnodiging om hier vaak een broodje te eten.

Vacatures:

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.
Zou je het toch leuk vinden om in ons team te werken, en vind jij dat wij niet om jou heen kunnen? Stuur een mail met je gegevens, motivatie en CV, door op de onderstaande knop te drukken! Mocht je onze interesse hebben gewekt, nemen wij contact met je op.

Noordvliet 5
3142 CH Maassluis