Kom gezellig brunchen!

Brunch op zondag

Het beste begin van uw vrije zondag!
Lunchen in Maassluis

Hoe kunt u uw vrije zondag beter beginnen dan met een uitgebreide brunch. In onze brasserie of op elke gewenste, andere locatie.

Samen genieten van een uitgebreid assortiment warme en koude hapjes die door onze koks vers voor u worden bereid in onze open keuken. Uiteraard te beginnen met een lekker kopje koffie of thee voor uw gezelschap.

Als iedereen aanwezig is, krijgt u van ons een glaasje soep en vullen we de sfeervol gedekte tafel met heerlijke, ovenverse belegde mini-broodjes met bijvoorbeeld gerookte zalm, carpaccio, rosbief en brie.

Tijdens de brunch serveren wij bovendien een onvervalste, ambachtelijk gemaakte Holtkamp kroket en schenken we voor uw gasten een heerlijk glas versgeperste jus d’orange of mixsap van aardbeien en jus d’orange.

We sluiten de brunch feestelijk af met een kopje koffie of thee en een heerlijke, (halve) tompouce, ook weer van de befaamde Patisserie Holtkamp uit Maassluis.

Bent u met een groot gezelschap? U kunt onze brasserie ook geheel of gedeeltelijk afhuren voor uw gezelschap. En onze ‘Brunch op Zondag’ is uiteraard ook te boeken op een andere dag!

Reserveer Brunch op zondag

Wist je dat Monsieur Paul zijn eigen unieke gebakje heeft?

Proef ons heerlijke Paultje!
Geen tijd?

Het is ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen!

Iets te vieren?

Brasserie Monsieur Paul is ook beschikbaar voor besloten feesten of partijen.

Lekker smullen?