De lekkerste brasserie van Maassluis

Vanaf nu van woensdag tot en met zondag óók ‘s avonds geopend!

Onze brasserie is gelegen aan de vliet, in het historische centrum van Maassluis. Vanaf de terrasboot heb je een prachtig uitzicht over het water en de oude pandjes die het gezellige, historische centrum van onze stad rijk is. De brasserie is in 2018 geheel gerenoveerd, maar veel oude elementen zijn bewaard gebleven, zoals de prachtige verzameling retro radio’s, de foto’s van toen en het antieke high tea servies. Een uitstekende mix van nostalgie en de moderne gemakken van nu.

Vanuit onze open keuken worden alle lunches, diners en de catering voorbereid. Er hangt een lekkere, informele sfeer, waarin u zich al snel thuis voelt. Op onze benedenverdieping is naast de keuken een bar waar wij niet alleen de lekkerste koffies maken, maar ook de heerlijkste cocktails shaken.

Via de open trap middenin de brasserie kom je op onze opkamer, die is voorzien van gezellige tafeltjes met banken, stoelen en knusse hoekjes voor als u wat meer privé wilt zitten. Hier vindt u ook onze sfeervolle en lichte serre, waar het ook in de zomer lekker zitten is, omdat alle ramen opengezet kunnen worden en er een heerlijk windje waait.

Qua culinaire invulling zijn de mogelijkheden eindeloos bij Monsieur Paul. U kunt bij ons terecht van ontbijt tot lunch tot diner. Of ga voor een van onze ‘hoge’ arrangementen: High Beer, High Wine of High Tea en laat u verrassen met uw favoriete drankjes en verschillende heerlijke zoete en hartige hapjes. Wilt u de brasserie geheel of gedeeltelijk reserveren of dat we meedenken voor een feest op maat waarbij alles tot in de puntjes moet worden verzorgd? Laat maar weten, want ook dat doen we graag!

Proef ons unieke Paultje!
Bekijk Menukaart
Bekijk Drankenkaart
Kom feesten in Maassluis!
Zin in een onvergetelijk feest?

Zin in een onvergetelijk feest?

Wij verzorgen uw besloten party in onze sfeervolle brasserie, maar ook op iedere gewenste, andere locatie!
Zin in een onvergetelijk feest?

Geeft u een bedrijfsfeest, gaat u trouwen, bent u jarig of heeft u een speciaal jubileum te vieren? Het is mogelijk Monsieur Paul geheel of gedeeltelijk te reserveren. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw gezelschap kunt u gebruik maken van onze serre, de opkamer, onze terrasboot of de gehele brasserie. De culinaire invulling verzorgen

wij volledig op basis van uw wensen en de mogelijkheden zijn hierbij onbeperkt. Het varieert van mooie, maar vooral smaakvolle zoete en/of hartige hapjes, tot complete pasta-, tapas- of stampotbuffetten. Viert u het liever thuis of op uw bedrijf? Wij verzorgen onze catering op elke gewenste locatie.

Wat het feestthema ook is, wij zorgen voor een schitterende ervaring!
Reserveren
Vier je feest bij ons!

Ons team heet u van harte welkom

Gaat u lekker zitten…wij doen de rest!

In 1988 opent Paul Degenkamp de deuren van Monsieur Paul aan de Noordvliet 5. In ruim 25 jaar groeit de croissanterie uit tot een drukbezocht lunchcafé én tot een begrip in Maassluis!

In 2014 geeft Paul het stokje door aan Bert en Luciënne Spek. Samen maken zij Monsieur Paul eigen en tot wat het nu is. Een frisse en stijlvolle brasserie. Met een nieuwe kaart met nóg meer lekkere gerechten en een eigentijdse, nieuwe, maar nog altijd huiselijke, gezellige sfeer. 

Bert en Luciënne zijn zo gedreven, dat ze bijna dagelijks in het pand aan de Noordvliet te vinden zijn. Waarvan op woensdag tot en met zondag ook ’s avonds, want dan is Monsieur Paul geopend voor diner en de befaamde Tapas & Hapas. Samen met hun enthousiaste en professionele team zorgen zij steeds weer voor een flinke portie, onvervalste gastvrijheid, terwijl u geniet van al het heerlijks dat zij te bieden hebben.

Het Team van Monsieur Paul
Geen tijd?

Het is ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen!

Iets te vieren?

Brasserie Monsieur Paul is ook beschikbaar voor besloten feesten of partijen.

Heerlijke Muffins!