Voor elke gelegenheid catering op maat

Geen zin in culinaire stress? Wij regelen het graag voor u!
Neem een drankje bij Monsieur Paul

Monsieur Paul verzorgt catering op iedere gewenste locatie. Wij leveren hapjes, broodjes, maar ook complete buffetten bij u thuis, op uw bedrijf of bij uw feestlocatie. Desgewenst inclusief serviesgoed, inrichting en bedienend personeel. Niet alleen lekker dus, maar ook makkelijk, snel en professioneel.

De culinaire invulling wordt in overleg met u bepaald en volledig op maat verzorgd. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden met u door. En alles kan! Wij adviseren, begeleiden en organiseren het gehele traject, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en met volle teugen kunt genieten van uw feest of partij. 

Neem contact met mij op
Heerlijke Hapjes!

Hapjes

Verras uw gasten met kleine culinaire verrassingen

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment warme en koude hapjes, zoals canapé, bruchetta, tapas-hapjes, fingerfood en bitter- garnituur. Heerlijk én handig, want u heeft er zelf geen omkijken naar.

Bekijk hieronder ons assortiment hapjes. En wilt u net even iets anders of heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, dan maken wij voor u een voorstel op maat.

Heeft u een thema voor uw partij? Wij passen de hapjes hier graag op aan!
Bekijk onze hapjes

Buffet

Wij verzorgen buffetten voor ieder moment van de dag!

Omdat eigenlijk alles mogelijk is, worden al onze buffetten op maat gemaakt. Op basis van uw wensen bepalen wij samen de culinaire invulling van uw feest of partij.

Of het nu gaat om een uitgebreid of eenvoudige buffet, warm of koud of gecombineerd. Het is ook mogelijk te kiezen voor een buffet uit meerdere gangen of bijvoorbeeld een walking diner met meerdere kleine gerechtjes die uit de hand gegeten kunnen worden. 

Meer informatie
Buffet in Maassluis

Belegde broodjes

Kies uit ons assortiment of voor een voorstel op maat
Heerlijke broodjes!
Het Team van Monsieur Paul

Geen tijd om de deur uit te gaan? Samen met klanten lunchen bij u op het bedrijf? Of gewoon gezellig als collega’s onder elkaar?

Monsieur Paul verzorgt de lekkerste belegde broodjes of complete lunchbuffetten bij u op het bedrijf.

Bestel van ons menu
Broodjes bestellen
Geen tijd?

Het is ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen!

Iets te vieren?

Brasserie Monsieur Paul is ook beschikbaar voor besloten feesten of partijen.

Lekker smullen?